Våra rum

Välj mellan enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviten. Alla rum är varsamt inredda med G.A.D-möbler och är utrustade med klädskåp, schampoo och tvål från Rituals, mobilladdare, arbetsbord och hårtork. Några av rummen har tidigare varit valv vilket skapar en ännu mer ombonad känsla. För att inte tala om historisk.

Flera av våra rum kan öppnas upp till familjerum. Fråga oss innan du bokar!

Rummen finns i två olika stilar, dels renoverade valvrum med fönster mot gemensamma inomhusytor. Dels finns ”vanliga” rum i den nybyggda delen av fästningen, med fönster i två riktningar och utsikt mot en av våra vackra innergårdar.

 
 
2Y0A1563.jpg

Enkelrum valv

Våra enkelrum med valv är 17 kvm som rymmer en gäst med handgjorda möbler från gotländska G.A.D och produkter från Idyllien.

2Y0A1577.jpg

Dubbelrum valv

Våra dubbelrum med valv är 22 kvm som rymmer två gäster med handgjorda möbler från gotländska G.A.D och produkter från Idyllien.

2Y0A1594.jpg

Dubbelrum/familjerum

Våra dubbbelrum/familjerum är anpassningsbara 25/50 kvm med mellanliggande dörr. Handgjorda möbler från gotländska G.A.D och produkter från Idyllien. Vill du boka familjerum så kontakta oss via mail eller telefon.

2Y0A1123.jpg

Sviten

Med en egen uteplats mot gården är sviten på 30 kvm i valvet en upplevelse utöver det vanliga. Handgjorda möbler från gotländska G.A.D och produkter från Idyllien.